עוגיות ירח של פעם

רשימת המצרכים:

  • 3.5 כוסות קמח

  • 2 כפיות אבקת אפיה

  • 2 חמאה

  • 2 סוכר וניל

  • 1 חלמון ביצה (צהוב)

  • ¾ כוס סוכר

אופן ההכנה ודגשים:

  1. ללוש יחד לבצק אחיד

  2. בעזרת מערוך לרדד את הבצק על גבי ניר אפייה

  3. היות והבצק שמנוני ולא ניתן להעביר עוגיה...עוגיה, קורצים צורות שאוהבים במרווחים קטנים

  4. לאפות 160-170 מעלות 10 דק

  5. כאשר העוגות מתקררות הן מתקשות

  6. לשים לב לזמן האפייה לקבלת עוגיה פריכה ונימוכה

073-374-4658