מאפינס שוקוציפס בננה

רשימת המצרכים:

  • 1/2 כוס סוכר חום

  • 3 ביצים L

  • 2 כוסות קמח תופח

  • 1/2 כפית תמצית וניל

  • 1/2 כפית קינמון (לא חובה)

  • 1/2 כוס שמן

  • 3 בננות מעוכות במזלג

  • 100 ג' שוקוציפס

אופן ההכנה ודגשים:

  1. בקערה טורפים ביצים וסוכר.

  2. מוסיפים את שאר החומרים מלבד השוקולד ומערבבים היטב.

  3. מוסיפים את השוקולד ומערבבים מעט.

  4. מוזגים כ-3/4 מגובה התבנית/גביעי נייר.

  5. אפייה - 180° טורבו, למשך 30 דקות או בהתאם לגודל המוצר עד להשחמה.

☆ לאחר מזיגת הבלילה מומלץ לפזר מעעט שוקוציפס
☆ המתכון מתאים לשתי תבניות אינגליש.
☆ לפי כוס חד פעמית לשתייה קרה.
☆ אני אוהבת להשתמש בגביעי נייר בגודל 2 (27 יח')
073-374-4658