פבלובה היא קינוח חגיגי ומפושט שכל אחד ישמח למצוא על שולחן הקינוחים.
מקורו של הקינוח המרהיב הזה נולד כתוצאה מהשראתה של הרקדנית הרוסית אנה פבלובה במסעותיה לנכר, ומאז הפכה הפבלובה לאחד הקינוחים הנחשקים ביותר במטבח הגלובלי.
הסיפור המסקרן מאחורי הפבלובה מתחיל בשנות ה-20 של המאה ה-20, כאשר רקדנית הבלט אנה פבלובה ביקרה בניו זילנד ובאוסטרליה כחלק מסיוריה הבינלאומיים.
קומבינציית המרקמות העדינה של המעטפת הפריכה עם הלבנים הרכות והקרמית הקסימה הן את הטועמים והן את השפים המוכשרים שהכינו אותה לכבודה.
התוצאה הוא קינוח קל ביותר להכנה, אבל עוד יותר לאכילה.
השילוב שבין המרנג לאוורירי לבין השמנת המתוקה והפירות הרעננים יוצר פסטיבל של טעמים שלא ניתן לעמוד בפניו.
יש פה מין איחוד קסום של פריכותם של המרנג עם החמצמצות והמתיקות של הפירות.
הפבלובה מככבת בכל עונה ובעצם הופכת לכוכבת השולחן בין אם היא מוגשת באירועים משפחתיים, מסיבות או אפילו כקינוח יומי ייחודי.
יתרונה הגדול נעוץ ביכולת להתאים את הפירות העונתיים שמסביב לה וכך להפוך אותה לכל כך רלוונטית ומתאימה.
אחד הדברים המדהימים בפבלובה הוא שהיא קלה להכנה יחסית לקינוחים אחרים.
כל שצריך זה כמה רכיבים בסיסיים כמו חלבונים וסוכר – והקינוח האדר הוא שלכם.
כעת, נעבור למתכון המושלם לפבלובה החגיגית שלנו.
רשימת המצרכים:
אופן ההכנה :