קרואסון שוקולד הפך לאחד הממתקים האהובים על רבים ברחבי העולם.
מדובר בלחמניית חמאה פריכה, שבתוכה מסתתר מילוי עשיר וטעים של שוקולד מומס.
מדובר לא רק בקינוח קל ומפנק, אלא גם בחווית אפייה.
הקרואסון עצמו מוצאו מצרפת, והוא מתאפיין בשכבות בצק דקיקות, ופריכות.
מילוי השוקולד המוסיף מתיקות מעודנת, משתלב בצורה מושלמת עם המעטפת הפריכה.
הכנת קרואסון שוקולד בבית עשויה להיראות כמטלה מאתגרת, אך עם כמה טיפים והכוונות, כל אחד יכול להכין קרואסונים טעימים בעצמו.
הכנת קרואסון בבית נותנת לחובבי האפייה את האפשרות לגוון במילויים, לשנות את הכמויות של החמאה והשוקולד, וליצור גרסאות אישיות ובעיקר מתוקות במיוחד.
זו לא רק מנת פתיחה מושקעת לארוחות בוקר, אלא גם פתרון מהיר וכיפי למפגשים חברתיים וכל אירוע ברנץ'.
לפניכם מתכון פשוט לקרואסון במילוי שוקולד, שבוודאות יגרום לכל מי שטועם להתאהב.
רשימת המצרכים:
אופן ההכנה :