אין כמו ריח של פיצה מתפשט בבית.
פיצה בייתית היא לא רק מאכל אהוב על כולם, אלא גם דרך נפלאה להביא את המשפחה והחברים לשבת יחד באותו שולחן.
הכנת פיצה בבית מאפשרת לכם להיות יצירתיים בכל מה שרשור לטעמים והרכיבים, החל מהבסיס ועד לרוטב והגבינות השונות.
אנחנו לא מוגבלים לשילוב קלאסי של גבינה וזיתים, אלא יכולים להתנסות במגוון אינסופי של ירקות, גבינות ואפילו פירות! יתרון נוסף בהכנה בייתית הוא השליטה באיכות החומרים - ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל מלאכותיים.
הדבר מתורגם גם ליתרונות בריאותיים וגם ליתרונות כלכליים, כשאפשר להשתמש בחומרים שכבר יש בבית או לנצל שאריות באופן יצירתי.
כדי להכין את פיצה המושלמת יש לרכוש כמה טכניקות בסיסיות - איך להכין בצק שיצא פריך מבחוץ ורך מבפנים, איך להכין רוטב עגבניות עשיר בטעמים וכמובן, איך להשתמש בגבינות באופן כזה שימסו בכמות המדויקת ויוסיפו את הטעם המוכר והאהוב.
עדיף לנסות לשלב את החברים והמשפחה בהכנה, מה שהופך את התהליך למהנה ואינטראקטיבי.
רשימת המצרכים:
אופן ההכנה :