עוגיות ריבה

רשימת המצרכים:

  • 3 וחצי כוסות קמח רגיל

  • 2 כפיות אבקת אפייה

  • 2 חמאה

  • 2 סוכר וניל

  • 1 חלמון ביצה (צהוב)

  • 3/4 כוס סוכר

  • למילוי - ריבה

  • לפיזור - אבקת סוכר

אופן ההכנה:

  1. מערבבים מעט חמאה עם קמח.

  2. מוסיפים את שאר החומרים, לשים עד קבלת בצק אחיד ונוח לעבודה.

  3. מכניסים לקירור כ20 דק

  4. מרדדים את הבצק בן שני ניירות אפייה.

  5. קורצים צורות שאוהבים

  6. אפייה - 180° 15 דקות

  7. שהעוגיות מתקררות מסדרים לזוגות.

  8. מזלפים ריבה על גבי עוגה וסוגרים עם עוגיה נוספת.

  9. בסיום ניתן לפזר אבקת סוכר

073-374-4658