כלי המרת תבניות

רדיוס

גובה

כמות

רדיוס

גובה

כמות

ברוכים הבאים לכלי המרת תבניות האפייה שלנו! כאן תוכלו להתאים בקלות את מתכוני האפייה שלכם לצורות וגדלים שונים של תבניות

בין אם אתם ממירים מתכון מתבנית עגולה לתבנית מלבנית או כל צורה אחרת, אנו נעזור לך לקבוע את התאמות המרכיבים המדויקות שאתה צריך.

כיצד להשתמש במחשבון:

1. בחר את צורת התבנית המקורית שלך

עיגול

  • רדיוס: המרחק מהמרכז לקצה התבנית העגולה שלך. (למשל, 5 ס"מ)
  • גובה: גובה התבנית שלך. (לדוגמה, 10 ס"מ)
  • כמות: המספר הכולל של עוגות או מנות במתכון המקורי שלך. (למשל, עוגה אחת)

מלבן

  • אורך: הצד הארוך יותר של התבנית המלבנית שלך. (לדוגמה, 20 ס"מ)
  • רוחב: הצד הקצר יותר של התבנית המלבנית שלך. (לדוגמה, 10 ס"מ)
  • גובה: הגובה של התבנית שלך. (למשל, 8 ס"מ)
  • כמות: המספר הכולל של עוגות או מנות במתכון המקורי שלך. (למשל, עוגה אחת)

ריבוע

  • רוחב: אורך הצד של התבנית המרובעת שלך (לדוגמה, 15 ס"מ)
  • גובה: הגובה של התבנית המרובעת שלך (למשל, 7 ס"מ)
  • כמות: המספר הכולל של עוגות או מנות במתכון המקורי שלך (למשל, עוגה אחת)

2. בחר את צורת התבנית המטרה שלך

עיגול

  • רדיוס: המרחק מהמרכז לקצה התבנית העגולה החדשה שלך. (למשל, 7 ס"מ)
  • גובה: הגובה של התבנית החדשה שלך. (לדוגמה, 12 ס"מ)
  • כמות: המספר הכולל של עוגות או מנות שאתה מתכנן לאפות בתבנית החדשה. (למשל, עוגה אחת)

מלבן

  • אורך: הצד הארוך יותר של התבנית המלבנית החדשה שלך. (לדוגמה, 25 ס"מ)
  • רוחב: הצד הקצר יותר של התבנית המלבנית החדשה שלך. (לדוגמה, 15 ס"מ)
  • גובה: הגובה של התבנית החדשה שלך. (לדוגמה, 10 ס"מ)
  • כמות: המספר הכולל של עוגות או מנות שאתה מתכנן לאפות בתבנית החדשה. (למשל, עוגה אחת)

ריבוע

  • רוחב: אורך הצד של התבנית המרובעת החדשה שלך. (לדוגמה, 20 ס"מ)
  • גובה: הגובה של התבנית החדשה שלך. (למשל, 8 ס"מ)
  • כמות: המספר הכולל של עוגות או מנות שאתה מתכנן לאפות בתבנית החדשה. (למשל, עוגה אחת)

המרת הכמות - הכלי שלנו יספק מכפיל שיגיד לך כיצד להתאים את כמויות המרכיבים המקוריים שלך כך שיתאימו לצורה וגודל התבנית החדשים.

לדוגמה

לדוגמה דמיינו שיש לכם מתכון לעוגה בתבנית עגולה עם המידות הבאות:

  • רדיוס של 10 ס״מ
  • גובה של 4 ס״מ

אתם רוצים לאפות עוגה בתבנית מלבנית עם המידות הבאות:

  • אורך של 10 ס״מ
  • רוחב של 20 ס״מ
  • גובה של 4 ס״מ

במתכון המקורי (התבנית העגולה) מצוין שיש להוסיף 200 גרם סוכר.

בחרו עיגול כתבנית המקור והזינו:

  • את הרדיוס - 10 ס״מ
  • את הגובה 4 ס״מ
  • את הכמות (כמה עוגות אמורות לצאת מהמתכון המקורי) של התבנית העגולה שלכם.

בחרו מלבן כתבנית המטרה והזינו:

  • את האורך - 10 ס״מ
  • את הרוחב 20 ס״מ
  • את הגובה 4 ס״מ
  • את הכמות (כמה עוגות אתם רוצים להוצי בסופו של דבר) מהתבנית המלבנית שלכם.

לחצו על 'חשב' התוצאה שהתקבלה היא 2.55 כלומר בתבנית המלבנים יש לשים 510 גרם סוכר (200 * 2.55)