מאפינס שוקולד

רשימת המצרכים:

  • 4 ביצים

  • 1 כוס סוכר

  • 2 סוכר וניל

  • 1 כוס שמן

  • 2 אבקת אפיה

  • 1 כוס אבקת שוקו

  • 2 כוסות מים פושרים

  • 3 כוסות קמח

אופן ההכנה ודגשים:

  1. תחילה יש לערבב ביצים, שמן ואת המים.

  2. להוסיף את שאר המצרכים ולערבב לתערובת אחידה ללא גושים.

  3. במידה ונוצרו גושים מומלץ לסנן את כל התערובת.

  4. למזוג את הבלילה עד ל3/4 מהתבנית .

  5. לאפות בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות (מאפינס) 30 דקות (לעוגה גדולה)

073-374-4658