עוגיות ירח של פעם

רשימת המצרכים: 

  • 3.5 כוסות קמח
  • 2 כפיות אבקת אפיה
  • 2 חמאה
  • 2  סוכר וניל
  • 1  חלמון ביצה (צהוב)
  • ¾ כוס סוכר

אופן ההכנה ודגשים:

  1. ללוש יחד לבצק אחיד 
  2. בעזרת מערוך לרדד את הבצק על גבי ניר אפייה
  3. היות והבצק שמנוני ולא ניתן להעביר עוגיה...עוגיה, קורצים צורות שאוהבים במרווחים קטנים
  4. לאפות 160-170 מעלות 10 דק
  5. כאשר העוגות מתקררות הן מתקשות
  6. לשים לב לזמן האפייה לקבלת עוגיה פריכה ונימוכה
073-374-4658