מאפינס שוקוציפס בננה

מאפינס שוקוציפס בננה

רשימת המצרכים:

  • 1/2 כוס סוכר חום 
  • 3 ביצים L
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 1/2 כפית תמצית וניל
  • 1/2 כפית קינמון (לא חובה)
  • 1/2 כוס שמן
  • 3 בננות מעוכות במזלג
  • 100 ג' שוקוציפס

אופן ההכנה ודגשים:

  1. בקערה טורפים ביצים וסוכר.
  2. מוסיפים את שאר החומרים מלבד השוקולד ומערבבים היטב.
  3. מוסיפים את השוקולד ומערבבים מעט.
  4. מוזגים כ-3/4 מגובה התבנית/גביעי נייר.
  5. אפייה - 180° טורבו, למשך 30 דקות או בהתאם לגודל המוצר עד להשחמה.
☆ לאחר מזיגת הבלילה מומלץ לפזר מעעט שוקוציפס
☆ המתכון מתאים לשתי תבניות אינגליש. 
☆ לפי כוס חד פעמית לשתייה קרה.
☆ אני אוהבת להשתמש בגביעי נייר בגודל 2  (27 יח')
073-374-4658